Бадникова вечера, со свештенството од Преспанско-пелагониската епархија

На 06.01.2016 г., во пресрет на Раѓањето Христово, по покана на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар, духовенството од четирите архиерејски намесништва, присуствуваше на традиционалната Бадникова вечера. 

P1240259 P1240260 P1240263 P1240270