Осветување на нов погон во компанијата „Комфи-Ангел“, Прилеп

На 24.09.2014, Митрополитот Преспанско-Пелагониски, г. Петар, во присуство на градоначалникот на град Прилеп, Марјан Ристески и генералниот менаџер на компанијата, Ирена Јакимоска, изврши осветување на новиот погон на компанијата „Комфи-Ангел“ во Прилеп.

[nggallery id=58]