Посета на штитениците при Домот за доенчиња во Битола,

Негвото Високопреосвештенство Митрополитот Преспанско Пелагониски и Администратор Австралиски и Новозеландски Г. Петар, ги посета на штитениците при Домот за доенчиња во Битола, и штитениците при Заводот за рехабилитација на слух говор и глас.

Во медиумите:

Домот за доенчиња во Битола, и штитениците при Заводот за рехабилитација на слух говор и глас

[nggallery id=7]