Благовештение Празнична Божествена Литургија

Благовештение, Празнична Божествена Литургија во храмот “Св.

На 07.04.2013 г. Благовештение; Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, благоволи да отслужи Празнична Божествена Литургија во храмот “Св. Благовештение“ во Прилеп.