збор

demotivatorium_ru_kakoe_licemerie__55890

За лицемерието – архимандрит Рафаил Карелин

Браќа и сестри! Ако се запрашаме себеси кој грев е денес најраспространет, претставувајќи страшна рана, епидемија, што го зафатила целиот свет, одговорот ќе биде: лагата и лицемерието. Како што разлиената вода за време…