Воскресение

Воскреснување на еден нарко-зависник

Едно од чудата на преподобен Гаврилл Ургебадзе Овој настан се случил на 14 октомври 1998 год., на празникот Светицховели (Собор на дванаесетте Апостоли) во Мцхета, стариот главен град на Грузија.

krest-hristov-hranitel-vselennoj

Малкумина се оние што го љубат Крстот Христов

1. Многумина го сакаат Небесното Царство Исусово, но малкумина се оние кои Неговиот Крст би го поднеле. Многумина ја сакаат Неговата утеха, но малкумина го љубат Неговото страдање. Многумина сакаат да се со…