Убавина

krasota

Восхитени од Убавото

„Убавината ќе го спаси светот“, – напишал Достоевски. Убавината – е Бог. Колку и да го истражуваме нашиот живот, колку и да го разделуваме на одделни делови, за да го разбереме неговиот механизам,…