свети Мојсеј Мурин

moses

Свети Мојеј Мурин – За еден поглед кон небото

Свештеник Вадим Арефјев, раководител на Домот за трудољубие посветен на Свети Јован Кронштадски во Бруклин, за бездомни лица (наркомани и алхохоличари) и нивниот застапник, преп. Мојсеј Мурин.