раслабеност

Зошто е опасно да живееме раслабено?

Христос Воскресна! Секоја недела, драги браќа и сестри, Црквата преку Светото Евангелие нè поттикнува да го подобриме нашиот живот, и ни предлага различни начини за надминување на пречките кон тој пат. Сите ние…