расчинети свештеници

Media-Lies

Расветлување на СКАНДАЛОТ

  Поттикнат од изјавите на „добронамерните“ наши новинари и црковни „аналитичари“, не можев, а да не ја искоментирам реалната состојба, за која тие пишуваат. Во ставовите на нашите „демохристијански“ медиуми и црковни „експерти“…