Перм

image

Неверојатно чудо по застапништвото на свети Никола (ВИДЕО)

19 октомври, 2009 г, во Перм се случил многу сериозен настан. Утрото, во понеделникот, на автобусот, кој одел по централната улица на градот Перм, му се заглавила педалата за гас, и автобусот не…