Недела на Страшниот Суд

amvrosy

Гледајќи ги нашите промашувања, гинат нашите браќа – Недела на Страшниот Суд

Денес е Недела на Страшниот суд. Претпоследна Недела пред Великиот пост, во која Господ и Бог наш Исус Христос, обраќајќи ни се од страниците на Евангелието зборува за она, што го чека човекот…