мерцедеси

Batmobile_007

СВЕШТЕНИЦИ И МЕРЦЕДЕСИ

Парохискиот свештеник е нешто сличен на докторот. Преоптоварен, изморен, трча наваму-натаму, дали било тоа на причест на болен, или на погреб или на крштевка… Жена му дома  често не го гледа, од што…