Лазарева сабота

d155de7f840f

Средба со Лазар

Стоиме на работ на страдалните денови, и на таа граница, во образот на Лазар и неговото воскресение, пред нас се исправа голема, радосна за нас, надеж: Господ е посилен од смртта, Господ е…