Јеромонах Атанасиј Трајковски

bludniot sin

Недела на блудниот син – Јеромонах Атанасиј Трајковски

Откако Адам згреши пред Бога и се одалечи од Него гревот стана неразделен сопатник на секој човек. Тој зол тиранин кој што ја измачува секоја човечка душа, и нанесува  крвави рани од кои…