Хуманитарна Акција

10414561_452029808324424_8325403173739315694_n

Хуманитарна акција – Божиќ 2016

И овој Божик, хуманитарците при црковната општина „Свето Благовештение“, а со благослов на надлежниот архиереј, господин Петар, доделија помош до социјално загрозени семејства низ градот Прилеп. Доделени се точно 72 пакети со храна…