Еромонах Инокентиј (Пидтоптани)

Молитвата – е преобразување на душата

Приближувајќи се до Бога, човекот често слуша, дека молитвата е – нјглавното нешто во животот. Но не на сите им се открива длабоката смисла на овие зборови. На почетниците во верата, им е…