бројаница

???????????????????????????????

„Мартинка“ која секој мора да ја има

„Браќа, почнувајќи од утрото, преку целиот ден, а ако е возможно продолжете да повикувате и во текот на ноќта: „Господи Исусе Христе, помилуј ме”, и присилувајте го вашиот ум на ова дело постојано,…