Храм „Св. Кирил и Методиј“

Прва Парохија

Протоереј Љупчо Цветаноски

Втора Парохија

Протоереј Гоце Маџароски

Трета Парохија

Протоереј Живко Десподоски

Четврта Парохија

Ереј Душко Груевски

Петта Парохија

Протоереј – ставрофор Александар Алинчанец