Намесништва

prilep-sv.kiril7

18 Недела по Педесетница

На 12.10.2014г, Митрополитот Преспанско-Пелагониски Петар, на 18 Недела по Педесетница, отслужи Божествена Литургија во храмот на „Св. Кирил и Методиј“ во Прилеп.