Добрушевско-дедебалска парохија

Добрушевско-дедебалска парохија

 парохиски свештеник:

 протоереј Злате Стефановски

 контакт

телефон 075-818-379

седиште на парохијата:

Храм “Свето Вознесение(Свети Спас)”, с.Добрушево

Парохија:

 Добрушево, Горно и Долно Агларци, Алинци, Будаково, Далбеговци, Дедебалци, Мојно, Мусинци, Путурус, Трап, Црничани,