Средба со амбасадорот на Република Франција г. Кристијан Тимоние

На 16.05.2019 Митрополитот Преспанско-пелагониски и Администратор Австралиско-новозеландски  г. Петар, оствари средба со амбасадорот на Република Франција г. Кристијан Тимоние.