Старец Клеопа

monah

Вистински расказ за Рајот – Старец Клеопа

Пред Твоите очи илјада години се како вчерашен ден, што поминал (Псал. 89, 4) Си бил некој монах во еден манастир и се прашувал: „Како можат да поминат илјада години како еден ден?“…