сираци

virica

Се учиме да растеме со љубов – нов руски Форпост / документарен филм

Овојпат, емитуваме филм посветен на православниот Центар за деца без родители „Умиление“, каде „посебните“ деца и нивните нови родители се наоѓаат едни со други, под духовно раководство на јеромонасите Кирил и Методиј (Зинковски).