преподобен Амвросиј Оптински

Photo-9-27-17,-1-58-26-PM

На Крстот Твој се поклонуваме Благи

…Добро е да бидеме под крстот на Спасителот, но уште подобро да пострадаме за Него на тоа место. Преп. Амвросиј Оптински.