нарко-зависник

Воскреснување на еден нарко-зависник

Едно од чудата на преподобен Гаврилл Ургебадзе Овој настан се случил на 14 октомври 1998 год., на празникот Светицховели (Собор на дванаесетте Апостоли) во Мцхета, стариот главен град на Грузија.