Евгениј Леонов

%d0%b5%d0%b2%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%98-%d0%bb%d0%b5%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%b2

Навредите не треба да ги собираме. Не се баш, некое големо богатство – 15 цитати од почитуваниот Евгениј Леонов

Евгениј Леонов бил комичар на екранот и трагичар во душата. Срамежлив по природа, скромниот и тажен актер, цел живот го чувствувал недостатокот на човечката топлина и разбирање. А љубов и добрина во тој…