Крушевско – демирхисарско намесништво

Крушевско-Демирхисарско aрхиерејско намесништво

седиште: Храм „Свети Никола“

адреса: ул. Илинденска б. б. Крушево

Архиерејски намесник:

Протоереј Дејан Секулоски

контакт телефон: 078-969-019