Изданија на Преспанско-пелагониската епархија

Тука може да ги прегледате сите изданија на нашата епархија. Доколку сакате да нарачате, испратете ни e-mail на mitropolija.bitola@gmail.com со детали за нарачката. Плаќањето во моментов е возможно единствено преку уплатница која ја уплаќате во банка. По извршената уплата ве молиме информирајте нѐ преку е-mail на mitropolija.bitola@gmail.com за да го евидентираме вашето плаќање.

Во мејлот е потребно да ги наведете следните податоци:

1. Вашето име и презиме, адреса и телефонски број.
2. Вашата нарачка.
3. Сумата која сте ја уплатиле.

Обично се потребни 1-2 дена за да се изврши преносот на пари. Затоа ве молиме за трпеливост. Доколку ни испратите слика од уплатницата или скенирана копија по e-mail, тогаш веднаш ве контактираме и штом добиеме потврда за уплатата ви ги испраќаме нарачаните наслови.

Вршиме испорака единствено на територијата на Република Македонија. Трошоците за испорака ги плаќате вие, на прием на пратката.

Прикажување на изданија

Цел на нашиот живот

Св. Серафим Саровски

100,00 ден.

Што е православие?

Питер А. Ботсис

100,00 ден.

Новиот Завет (мек повез)

200,00 ден.

Слово за Црквата

Протоереј Златко Ангелески

250,00 ден.

Во имја Отца и Сина и Свјатаго Духа

Протоереј Златко Ангелески

400,00 ден.

Животот и дејноста на свети Поликарп Смирнски

Протоереј Златко Ангелески

100,00 ден.

Речник на Светото писмо

350,00 ден.

Православна веронаука (катихизис)

250,00 ден.