Daily Archives: 19/08/2017

0-02-05-be401e10bc21998cb63c69c1741df25c52dc3fb98ad8659abbb8a2544add88bb_full

Тишина

Тивко ветре нешумливо
Извира за трагач непрестајно
Широко раце распростира
Игра е за неа секоја промена,
Наоколу сегде ме бара
А кога ме најде, не ме остава