Day: 03/08/2017

0-02-05-e8e0f71dee81ef75a4d6741a44d78d9e27a2a0c4fa430e71e9ff481d8622af5e_full

Ревност – На Св. Илија

Единствено тебе величание се двоумам да ти вознесам, ти кој го туркаш нашето бреме а ме оставаш со духот мој по тебе да талкам.