Daily Archives: 10/07/2017

IMG_1301

Архиерејска Вечерна во манастирот Св. Јован Богослов

На 06.07.2017 г., во предвечерието на празникот Раѓање на Св. Јован Крстител, Митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар отслужи празнична Вечерна богослужба во манастирот Св. Јован Богослов, во Битола.